Знижка та розстрочка на електрогенератори! Компанія «Гранс-Машина» приймає замовлення на електрогенератори (бензинові, дизельні) Детальніше...

 
 

З 28 вересня по 3 жовтня 2015 р. компанія «Гранс-Машина» в черговий раз зібрала своїх клієнтів на семінар, присвячений хлібопекарському та кондитерському обладнанню виробництва FIMAK (Туреччина). Учасниками заходу стали представники хлібозаводів та кондитерських підприємств з усіх регіонів України.

В рамках семінару, що пройшов у м. Конья, де, власне, і розташований завод FIMAK, присутні мали можливість ознайомиться з лінійкою обладнання даного виробника. Всі учасники семінару змогли переконатися у високій якості обладнання та з'ясувати причину доступного прайсу на них. Безумовно, ця поїздка стала кращим ознайомленням з виробничими потужностями фірми. Адже вона включала в себе не тільки всеосяжну екскурсію по виробничих площах заводу, а й отримання корисної інформації від перших осіб підприємства, демонстраційне вироблення продукції на обладнанні FIMAK за власними рецептурами клієнтів.

Також при заводі є пекарня, де турецькі технологи провели майстер-клас для учасників семінару, а потім тут же український фахівець випікав український хліб з житнього борошна та інші вироби, більш знайомі нашим споживачам, на обладнанні FIMAK. За необхідності, представники української сторони мали можливість провести індивідуальні переговори з керівництвом підприємства. Подібні заходи - це відмінний майданчик для спілкування, обміну досвідом, думками, знаннями і планами представників галузі.

Шановні пані та панове! Нагадуємо вам, що компанія «Гранс-Машина» прагне бути надійним партнером вашого бізнесу, не тільки здійснюючи поставку і монтаж професійного обладнання, а й навчаючи вас технологіям роботи на даному обладнанні, проводячи майстер-класи та семінари. Звертаємо Вашу увагу на те, що ви завжди можете звернутися до нас за телефоном (067) 433-33-30 з пропозицією про проведення семінару на цікаву для Вас тему, і ми постараємося бути для Вас корисними!

 
×
Основний номер телефону
Київ
03005, Україна, м. Київ, вул. Гетьмана 13
Черкаси
18007, Україна, м. Черкаси, вул. Смілянська, 142/3